Nors rankų darbas visada buvo ir bus vertinamas kaip aukščiausios kokybės garantas, yra darbų, kuriuos geriau patikėti neabejotino tikslumo įrangai. Frezavimas – vienas jų.

Baldų detalių frezavimas – tai gamybos paslauga, atverianti naujas galimybes kuriant ne tik funkcionalius, bet ir estetiškus baldus. Jo metu sudėtingos formos yra išgaunamos ne rankomis, o pagal brėžinius išpjaunamos išskirtinio tikslumo staklėmis. Tik taip gali būti pasiekiamas maksimalus detalumas ir sukuriamos sudėtingiausios formos.

Pagrindinis frezavimo įrangos privalumas – rankų darbui nepasiekiamas tikslumas. Pasitelkę naujausių technologijų pagrindu sukurtą įrangą, frezavimo metu užtikriname, jog bus išvengta net milimetro dydžio paklaida. Naudojami įvairaus dydžio ir tipo pjovimo įrankiai leidžia sukurti netradicinius ir prabangiai atrodančius baldus ir detales. Šiandien ši technologija dažniausiai naudojama baldų fasado reljefo formavimui ir stalviršių pjovimui.

Baldų frezavimas dėl savo technologinių galimybių užtikrina individualumą. Ši paslauga suteikia platų spektrą galimybių: proceso metu galima rinktis įvairiausio storio ir tekstūros medžiagas, jas apdoroti norimu pasirinktu gyliu. Nors šiuo metu dažniausiai frezuojama mediena, masyvas ir medienos pakaitalai, pasitelkus preciziškai dirbančius įrenginius, yra įmanoma sukurti bet kokius pageidautinus raštus. Frezavimas atliekamas pagal pateiktus brėžinius – jie balduose atgyja milimetrų tikslumu.

Nors gali skambėti sudėtingai, baldų frezavimas – operatyvi paslauga. Priklausomai nuo pasirinktų medžiagų ir brėžinių, pjovimo greitis staklėmis gali siekti iki 20000 mm/min. Greitos ne tik technologijos, bet ir mes patys – siekdami visus tenkinančio rezultato, operatyviai parinksime reikalingą medžiagą, technologijas ir kokybiškai atliksime savo darbą.

Kitos paslaugos

View detail
View detail
View detail
View detail
View detail
View detail
View detail
View detail